Η Ιοκάστη δοκιμάζει την αντιπλημμυρική αντοχή του Νομού Τρικάλων.  Reviewed by Momizat on . Έως και μισό μέτρο φτάνει το ύψος του χιονιού σε ορισμένες περιοχές στα ορεινά του νομού Τρικάλων, σε υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα.  «Από το περασμένο βράδυ συνδ Έως και μισό μέτρο φτάνει το ύψος του χιονιού σε ορισμένες περιοχές στα ορεινά του νομού Τρικάλων, σε υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα.  «Από το περασμένο βράδυ συνδ Rating: 0

Η Ιοκάστη δοκιμάζει την αντιπλημμυρική αντοχή του Νομού Τρικάλων. 

Η Ιοκάστη δοκιμάζει την αντιπλημμυρική αντοχή του Νομού Τρικάλων. 

Έως και μισό μέτρο φτάνει το ύψος του χιονιού σε ορισμένες περιοχές στα ορεινά του νομού Τρικάλων, σε υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα. 

«Από το περασμένο βράδυ συνδράμουν 24 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην αντιμετώπιση της επέλασης του χιονιά», δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Στα πεδινό τμήμα του νομού υπάρχει έντονη βροχόπτωση, έχει ανέβει η στάθμη των ποταμών, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η όλη κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.

Η Πολιτική Προστασία του Νομού Τρικάλων που είχε τεθεί σε επιφυλακή, επιχειρεί σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου όπου υπάρχουν κατολισθήσεις βράχων στο οδόστρωμα και στην απομάκρυνση του χιονιού, ενώ περισσότερη ανησυχία υπάρχει για τον όγκο του νερού στο παραποτάμιο σύστημα που αναμένεται να προκαλέσει τα συνήθη προβλήματα με υπερχειλίσεις στα όρια Τρικάλων-Καρδίτσας και στην περιοχή της Φαρκαδόνας όπου απουσιάζουν δεκαετίες τώρα, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας των περιοχών αυτών.
Η πρώην Αντιδημαρχος Τρικκαιων Ελένη Πουλιου στάθηκε παλικαρι στην αντιμετώπιση των αντιπλημμυρικων φαινομένων.
Ελπιζουμε και οι επόμενοι υπεύθυνοι να είναι εξίσου ικανοί και τυχεροι συνάμα.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή