Η λιμνοδεξαμενή Ζαγορίτη στην Αγρελιά, που ελέω της «έξυπνης» δημοτικής αρχής έμελλε να αποτελέσει ένα ακόμη «κολοβό» έργο. Reviewed by Momizat on . Η λιμνοδεξαμενή Ζαγορίτη στην Αγρελιά, που ελέω της «έξυπνης» δημοτικής αρχής έμελλε να αποτελέσει ένα ακόμη «κολοβό» έργο.(Με αφορμή μία ανάρτηση του πρώην προ Η λιμνοδεξαμενή Ζαγορίτη στην Αγρελιά, που ελέω της «έξυπνης» δημοτικής αρχής έμελλε να αποτελέσει ένα ακόμη «κολοβό» έργο.(Με αφορμή μία ανάρτηση του πρώην προ Rating: 0

Η λιμνοδεξαμενή Ζαγορίτη στην Αγρελιά, που ελέω της «έξυπνης» δημοτικής αρχής έμελλε να αποτελέσει ένα ακόμη «κολοβό» έργο.

Η λιμνοδεξαμενή Ζαγορίτη στην Αγρελιά, που ελέω της «έξυπνης» δημοτικής αρχής έμελλε να αποτελέσει ένα ακόμη «κολοβό» έργο.

Η λιμνοδεξαμενή Ζαγορίτη στην Αγρελιά, που ελέω της «έξυπνης» δημοτικής αρχής έμελλε να αποτελέσει ένα ακόμη «κολοβό» έργο.(Με αφορμή μία ανάρτηση του πρώην προέδρου της Τοπ. Κοινότητας Αγρελιάς Σπύρου Αβράμη)

« – Ολοκλήρωση της λιμνοδεξαμενής στην Αγρελιά και άμεσα ξεκινά η κατασκευή δικτύου αγωγών.»Έτσι εμφανίζεται (ακόμη και τώρα) στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού του δημάρχου η συγκεκριμένη εξαγγελία του κατά την προεκλογική περίοδο των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δηλαδή αρχές του 2019, δυόμιση χρόνια πριν και ενώ η λιμνοδεξαμενή είχε ολοκληρωθεί ακόμη πιο παλιά (από το 2016), ο δήμαρχος υπόσχονταν στους Αγρελιώτες την «άμεση» κατασκευή του δικτυού αγωγών μεταφοράς του νερού προς χρήση από τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Αφήστε που όποιος ανατρέξει σε παλιότερες σχετικές αναρτήσεις (από το 2014 ακόμη) δεν θα μετρήσει μία, αλλά κάμποσες φορές που ο «έξυπνος» 5G δήμαρχος έχει διαφημίσει και έχει υποσχεθεί την λειτουργία του έργου.Θα μου πείτε, μόνο στους Αγρελιώτες το έχει κάνει ή μόνο για το συγκεκριμένο έργο;

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μα είναι κοινό τοις πάσι πλέον -το αναγνωρίζουν ακόμη και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του-, ότι οι εξαγγελίες ξανά και ξανά των ίδιων έργων είναι η αγαπημένη συνήθεια του δημάρχου.Εδώ μας έχουν ζαλίσει να μας παρουσιάζουν κάθε τρεις και λίγο τα έργα ανάπλασης στο κέντρο των Τρικάλων.Μπορεί να μας έχουν παρουσιάσει τις μακέτες και να μας τα έχουν διαφημίσει και 100 φορές!!!

Είναι άραγε για να εμπεδώσουμε καλύτερα τα προς υλοποίηση (πολλάκις εξαγγελθέντα) έργα;Μπα, μάλλον είναι η επικοινωνιακή ανάγκη επίδειξης στο πόπολο, μα κυρίως στους fans του, που πρέπει ικανοποιηθεί. Ότι δηλαδή όλο και «κάτι γίνεται» μήπως και καλυφθεί κάπως η ανούσια, λειψή και με σοβαρό έλλειμα στην υλοποίηση έργων δημαρχιακή 2η θητεία του, η οποία συνεχίζει από εκεί που είχε αφήσει και την 1η.

Από την πολύ πενιχρή δηλαδή παρουσία του στον τομέα του πράττειν.Του πράττειν έργα υποδομών, έργα ουσίας και εξέχουσας σημασίας, έργα που επιλύουν προβλήματα και βελτιώνουν την δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών.

Γιατί από τα άλλα, από τα δικά του τα φατσιμαρίστικα, από «καινοτομίες», από και καλά εφαρμογές των τεχνολογιών αιχμής, από WiFi, από 5G, από πρωτοπόρα κέντρα ηλεκτρονικού ελέγχου, από λεωφορεία χωρίς οδηγούς, από τηλεϊατρικές, από ξαπλώστρες και βαρκάδες στον Ληθαίο, από τσαντιρολαϊκές, συγνώμη τεντολαϊκές ήθελα να πω, από παιδικές χαρές σκύλων, από τέτοια γκώσαμε οι Τρικαλινοί.

Εξάλλου όπως είναι σε όλους γνωστό, από επικοινωνία έχει μεγάλο πλεόνασμα(!!!) η δημοτική αρχή.Στην υλοποίηση των έργων είναι που πάσχει.

Και πάσχει πολύ.Τώρα για τους κτηνοτρόφους της αγαπημένης Αγρελιάς τι να πω… υπομονή.Εξάλλου, τι είναι μερικά χρονάκια καθυστέρηση (περάσαμε τα πέντε και πάμε για έξι και ίδωμεν πόσα ακόμα) για να καταστεί ένα έργο ωφέλιμο για εκείνους που υποτίθεται πως θα αποτελούσε μεγάλη συμβολή στη μείωση του κόστους παραγωγής των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεών τους, στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους και, κατά συνέπεια, στην αύξηση του τοπικού εισοδήματος;Καλά να είμαστε, αυτό έχει σημασία…

Και στις επόμενες εκλογές ας του δώσει ο κόσμος 80% του «έξυπνου» 5G δημάρχου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Χρήστος Πούλιος

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή