Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει… Reviewed by Momizat on . Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τι Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τι Rating: 0

Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει…

Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει…

Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τις αντοχές καταστηματαρχών και αγοραστικού κοινού. 

Οι έμποροι , επαγγελματίες και βιοτέχνες  κρούουν κώδωνα  του  κινδύνου  για  την  πραγματική  καθημερινή  πορεία της αγοράς η οποία βουλιάζει.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Βαγγέλης Αγγελάκης  ” η  κατάσταση έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις , η  αγορά κινδυνεύει και έχουμε μια  νέα γενιά χρεοκοπημένων επιχειρήσεων” . 

Εμπορικά καταστήματα κλείνουν, οι τζίροι βουλιάζουν και οι καταναλωτές ακόμα και να το επιθυμούν δεν δύνανται να επενδύσουν στην αγορά  ενώ αναμένεται ακόμη  μεγαλύτερο βάρος στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς  να επιφέρει η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% σε είδη ευρείας κατανάλωσης . 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή