Η όπερα «Σεμίραμις» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Reviewed by Momizat on . Ο Δημοτικός Κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υό Ο Δημοτικός Κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υό Rating: 0

Η όπερα «Σεμίραμις» στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Η όπερα «Σεμίραμις» στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές της Met που προβάλουν σε ζωντανή μετάδοση παραστάσεις από το Lincoln Center της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, “THE METLIVE IN HD”, με το έργο του GIOACHINO ROSSINI   Σεμίραμις, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 19:55ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Η Angela Meade κάνει το ντεμπούτο της στον ομώνυμο ρόλο στη Met στη Σεμίραμι του Rossini που έχει 25 χρόνια να ανεβεί στη Met. Την παράσταση θα διευθύνει ο Maurizio Benini, ενώ πρωταγωνιστούν η Elizabeth DeShong ως Αρσάκης, Διοικητής της Ασυριακής Στρατιάς, ο Javier Camarena ως ο Ινδός βασιλιάς Ιντρένο, ο Ildar Abdrazakov ως πρίγκιπας Ασούρ και ο Ryan Speedo Green ως αρχιερέας Ορόης.

Διάρκεια: 4 ώρες με 1 διάλειμμα 30 λεπτών

Συντελεστές

Σεμίραμις Angela Meade
Αρσάκης Elizabeth DeShong
Ιντρένο Javier Camarena
Ασούρ Ildar Abdrazakov
Ορόης Ryan Speedo Green

Διεύθυνση ορχήστρας Maurizio Benini
Σκηνοθεσία John Copley
Σκηνικά John Conklin
Κοστούμια Michael Stennett
Φωτισμοί Gil Wechsler

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή