Θέματα συνοικιών της πόλης των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Θέματα συνοικιών της πόλης των Τρικάλων και ειδικότερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν κατοίκους και ολόκληρους οικισμούς, απασχόλησαν το απόγευμα της Πέμπτης το Θέματα συνοικιών της πόλης των Τρικάλων και ειδικότερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν κατοίκους και ολόκληρους οικισμούς, απασχόλησαν το απόγευμα της Πέμπτης το Rating: 0

Θέματα συνοικιών της πόλης των Τρικάλων

Θέματα συνοικιών της πόλης των Τρικάλων

Θέματα συνοικιών της πόλης των Τρικάλων και ειδικότερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν κατοίκους και ολόκληρους οικισμούς, απασχόλησαν το απόγευμα της Πέμπτης τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ο κ. Παπαστεργίου δέχθηκε κατά σειρά, τους κατοίκους της Σωτήρας, οι οποίοι διά των εκπροσώπων του Συλλόγου τους, έθεσαν ζητήματα για τον οικισμό. Ακολούθησαν οι κάτοικοι και εκπρόσωποι κατοίκων, επίσης με τον Σύλλογό τους, από το Κηπάκι Σαραγίων, που βρίσκονται, όπως χαρακτηριστικά είπαν, στην «καρδιά» του Δήμου, δηλαδή δίπλα από το αμαξοστάσιο. Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με τον Διευθυντή και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονένων και Κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου.
Και οι τρεις συναντήσεις εστίασαν σε πλήθος προβλημάτων που παραμένουν ανεπίλυτα και, παρότι χρονίζουν, δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Συζητήθηκαν πιθανές λύσεις με βάση την υπάρχουσα κατάσταση και τις δυνατότητες, ενώ έγινε καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων από τον Δήμαρχο, για να υπάρξει ορθολογικός τρόπος αντιμετώπισής τους.

SOTIRAkipakikipaki

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή