Θανάσης Λιούτας : Καλή πορεία σε όλες και σε όλους. Reviewed by Momizat on . Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Οι κόποι σας ευοδώθηκαν. Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξί Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Οι κόποι σας ευοδώθηκαν. Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξί Rating: 0

Θανάσης Λιούτας : Καλή πορεία σε όλες και σε όλους.

Θανάσης Λιούτας : Καλή πορεία σε όλες και σε όλους.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων. Οι κόποι σας ευοδώθηκαν. Ανοίγεται μπροστά σας, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, με σκοπό την επιστημονική σας κατάρτιση, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με οδηγούς το όραμα και την ελπίδα, κόντρα στο ζοφερό παρόν, για ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τις οικογένειες των υποψηφίων, που υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί των παιδιών, τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Συγχαίρω και την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδαγωγική της αρτιότητα.
Θέλω τέλος, να ενθαρρύνω τους υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, να μην απογοητεύονται αλλά να παραμείνουν αισιόδοξοι. Το μέλλον σας δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, με συνεχείς προκλήσεις και η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από αδιάκοπες προσπάθειες.
Καλή πορεία σε όλες και σε όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή