Θωμάς Παλιούρας: Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μοναδική ελπίδα Reviewed by Momizat on .   Μπροστά στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 20 του Σεπτέμβρη δεκάδες άνθρωποι από το χώρο του πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα δηλώνουν τη στήριξή τους στο   Μπροστά στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 20 του Σεπτέμβρη δεκάδες άνθρωποι από το χώρο του πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα δηλώνουν τη στήριξή τους στο Rating: 0

Θωμάς Παλιούρας: Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μοναδική ελπίδα

Θωμάς Παλιούρας: Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μοναδική ελπίδα

 

Μπροστά στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 20 του Σεπτέμβρη δεκάδες άνθρωποι από το χώρο του πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα δηλώνουν τη στήριξή τους στο ΚΚΕ και ταυτόχρονα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θα ρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η δήλωση του συμπατριώτη μας , γνωστού ηθοποιού Θωμά Παλιούρα ,(δημοσιεύτηκε στο «Ριζοσπάστη») ,ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά :

 

«Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί είναι η μοναδική ελπίδα οργάνωσης του αγώνα του λαού μας για να πάρουμε την εξουσία και τον πλούτο που παράγουμε στα δικά μας χέρια. Τότε μόνο θα έχουμε πολιτισμό στον τόπο μας.»

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή