"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ικανοποίηση Βλαχογιάννη για τη νέα γέφυρα Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο βουλευτής Τρικάλων τηςΝ.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στα εγκαίνια της νέας γέφυρας Πύλης.

Και είχε κάθε λόγο, καθώς επί δικής του Νομαρχίας ξεκίνησε ο σχεδιασμός της μελέτης και ο προγραμματισμός κατασκευής του έργου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμο το εν λόγω έργο, για την ολοκλήρωση του οποίου έπρεπε να ξεπεραστούν πολλές και σημαντικές δυσκολίες.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η αδειοδότηση του έργου καθυστέρησε 3 χρόνια επειδή το ένα «πόδι» της γέφυρας ακουμπούσε σε περιοχή «NATURA»

 

Χαρακτήρισε, μάλιστα, άφρονες τους πολιτικούς οι οποίοι ενέταξαν το 60% του Νομού στο «Δίκτυο NATURA 2000», καθώς είναι παράλογο να εφαρμόζεται αυξημένη προστασία σε όλο το Νομό Τρικάλων τη στιγμή που δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο για τους όμορους Νομούς.

 

Χαρακτήρισε, επίσης άφρονες και τους γραφειοκράτες οι οποίοι «κολλούσαν στο γράμμα του Νόμου, με συνέπεια να καθυστερήσει ένα τόσο μεγάλο έργο το οποίο δε θα πραγματοποιούνταν αν δεν επιμέναμε τόσο πολύ όλοι μας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ολοκληρώνοντας υπογράμμισε ότι «αυτή η Ελλάδα, μέσα στην κρίση, μπορεί να κάνει έργα όταν συνεργάζονται όλοι οι φορείς, αρκεί να πιστέψουμε στις αστείρευτες δυνάμεις του λαού μας και να εμπιστευτούμε τα στελέχη μας».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης