Ισχυρός σεισμός ξύπνησε και τους τρικαλινούς Reviewed by Momizat on . Ενας μεταμεσονύκτιος ισυρός σεισμός ξύπνησε πολλούς τρικαλινούς, που πετάχτηκαν τρομαγμένοι από τον ύπνο τους. Ηταν λίγο πριν τις 3 το πρωί του Σαββάτου 25 Οκτω Ενας μεταμεσονύκτιος ισυρός σεισμός ξύπνησε πολλούς τρικαλινούς, που πετάχτηκαν τρομαγμένοι από τον ύπνο τους. Ηταν λίγο πριν τις 3 το πρωί του Σαββάτου 25 Οκτω Rating: 0

Ισχυρός σεισμός ξύπνησε και τους τρικαλινούς

Ισχυρός σεισμός ξύπνησε και τους τρικαλινούς

Ενας μεταμεσονύκτιος ισυρός σεισμός ξύπνησε πολλούς τρικαλινούς, που πετάχτηκαν τρομαγμένοι από τον ύπνο τους. Ηταν λίγο πριν τις 3 το πρωί του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου 2014, όταν η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαιτέρως αισθητή. Διήρκησε περί τα 10 δευτερόλεπτα, πράγμα που ήταν πολύ ανησυχητικό, αφού οι προηγούμενοι σεισμοί δεν διαρκούσαν πάνω από τρία ή τέσσερα δευτερόλεπτα. Το δε μέγεθός του ήταν επίσης μεγάλο, αλλά κανείς, ταράτα λεπτά, δεν μπορούσε να πει με ακρίβεια, ούτε αυτό, ούτε το επίκεντρο. Λίγη ώρα μετά, φάνηκε να διαμορφώνετια μια κατάσταση που ανέφερε ότι ο σεισμός είχε μέγεθεος 5,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο κάτω από τον Αμβρακικό κόλπο, πολύ κοντά στην Αμφιλοχία, με μικρό εστιακό βάθος, περί τα 10 χλμ. (από το Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Σήμερα το πρωί θα ανακοινωθεί και επισήμως το μέγεθος και τα λοιπά στοιχεία. Πάντως η αλήθεια είναι ότι είχε κάποιους μήνες να γίνει αισθητός σεισμός στον νομό μας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή