Κάλεσμα του Rossonero για την αυριανή συγκέντρωση Reviewed by Momizat on .   ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ Φτώχεια, ανεργία, καταστολή, γενικευμένη κατάθλιψη ορίζουν την καθημερινότητά μας, ώστε ο πλο   ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ Φτώχεια, ανεργία, καταστολή, γενικευμένη κατάθλιψη ορίζουν την καθημερινότητά μας, ώστε ο πλο Rating: 0

Κάλεσμα του Rossonero για την αυριανή συγκέντρωση

Κάλεσμα του Rossonero για την αυριανή συγκέντρωση

 

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Φτώχεια, ανεργία, καταστολή, γενικευμένη κατάθλιψη ορίζουν την καθημερινότητά μας, ώστε ο πλούτος να απολαμβάνει περισσότερα κέρδη και απόλυτη εξουσία.

Απομένει να εκπαιδευτούμε, ότι ως σκλάβοι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, ότι η ζωή μας υπόκειται πλήρως στις επιθυμίες του καθεστώτος και στους μηχανισμούς του.

Ο Νίκος Ρωμανός είναι ο συνομήλικος «κολλητός», στα χέρια του οποίου ξεψύχησε πριν από 6 ακριβώς χρόνια ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του από τον ειδικό φρουρό Κορκονέα.

Ο Ν. Ρωμανός ξεκίνησε απεργία πείνας στις 10-11-2014, απαιτώντας να του επιτραπεί το αυτονόητο, να σπουδάσει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, σε οριακή κατάσταση για την ίδια του τη ζωή.

Η υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων δεν αποτελεί ανθρωπιστική υποχρέωση. Αποτελεί πολιτικό μας καθήκον.

 

Όλοι αύριο στην συγκέντρωση αλληλεγγύης

στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 12.00 μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή