Και.. (αισίως) ήγκικεν η ώρα για τον υποψήφιο δήμαρχο της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα ; Reviewed by Momizat on . Κάτι πάρα πολύ σημαντικό αρχίζει να γεννιέται στον χώρο της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα , αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η φωτογραφία . Ασφαλώς και έχει σχέση με τις Κάτι πάρα πολύ σημαντικό αρχίζει να γεννιέται στον χώρο της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα , αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η φωτογραφία . Ασφαλώς και έχει σχέση με τις Rating: 0

Και.. (αισίως) ήγκικεν η ώρα για τον υποψήφιο δήμαρχο της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα ;

Και.. (αισίως) ήγκικεν η ώρα για τον υποψήφιο δήμαρχο της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα ;

Κάτι πάρα πολύ σημαντικό αρχίζει να γεννιέται στον χώρο της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα , αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η φωτογραφία .

Ασφαλώς και έχει σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Το τελευταίο διάστημα , πληθαίνουν τα δημοσιεύματα -αλλά και οι αναφορές μεμονωμένων προσώπων- για  την αναγκαιότητα εξεύρεσης που “αρχηγού”  που θα τεθεί επικεφαλής στις εκλογές του 2019 .

Η φωτογραφία είναι από αποψινή συνάντηση.

Χρήστος Λάππας , Κώστας Χάϊδος , Στέφανος Μυλωνάς , Στέφανος Πατραμάνης και άλλοι σύντροφοι .

Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Βέβαια δεν συζητούσαν ούτε για το Μακεδονικό , ούτε για τον Ερντογάν .

Αν εισακουστεί η ευχή του Κώστα Χάϊδου να υποκύψει ο Χρήστος Λάππας στις πιέσεις που δέχεται για να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος το τοπικό πολιτικό σκηνικό θα πάρει φωτιά …..

Αν δεν εισακουστούν οι ευχές και οι προσευχές θα παραμείνουν έτσι μουδιασμένοι κοιτώντας ο ένας τον άλλο και ψάχνοντας για τον επόμενο.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή