Και στα Τρίκαλα με ελικόπτερο και δίμετρες! Reviewed by Momizat on . Θα έχετε διαβάσει, υποθέτω, τα τελευταία δημοσιεύματα για το κύκλωμα του Έλληνα Madof ο οποίος κατηγορείται για επενδύσεις τύπου «πυραμίδας», με κεφάλαια ύψους Θα έχετε διαβάσει, υποθέτω, τα τελευταία δημοσιεύματα για το κύκλωμα του Έλληνα Madof ο οποίος κατηγορείται για επενδύσεις τύπου «πυραμίδας», με κεφάλαια ύψους Rating: 0

Και στα Τρίκαλα με ελικόπτερο και δίμετρες!

Και στα Τρίκαλα με ελικόπτερο και δίμετρες!

Θα έχετε διαβάσει, υποθέτω, τα τελευταία δημοσιεύματα για το κύκλωμα του Έλληνα Madof ο οποίος κατηγορείται για επενδύσεις τύπου «πυραμίδας», με κεφάλαια ύψους 500 εκ. ευρώ από επενδυτές στην Ελλάδα και άγνωστο αριθμό εκατομμυρίων από πελάτες το εξωτερικό, ειδικά στην Ουκρανία όπου διέπρεψε.

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό χρηματιστή με τα αρχικά Γ.Δ. και έναν συνεργάτη  του, πρόξενο επί τιμή της Ουκρανίας στην Κρήτη, με τα αρχικά Ι. Λ. Και οι δύο είχαν ιδιαίτερες παρτίδες με τον τότε πρόεδρο Γιανουκόβιτς.

Ο Ι.Λ. άφησε ένα μικρό αποτύπωμα στη Θεσσαλία. Είχε έρθει παλιότερα στα Τρίκαλα, συνοδευόμενος από Ουκρανούς επιχειρηματίες και δίμετρες Ουκρανίδες γραμματείς, με ελικόπτερο, παρακαλώ, το οποίο προσγειώθηκε στην Καλαμπάκα. Ο λόγος η αγορά προϊόντων για την Ουκρανία και μάλιστα όσο όσο, από μεγάλη τοπική Γαλακτοβιομηχανία.

Οι δικοί μας, τους υποδέχτηκαν με την δέουσα φροντίδα που αρμόζει στους καλούς πελάτες, με τραπεζώματα  κ.λ.π. αλλά ως εκεί. Όταν η δουλειά έφτασε στο δια ταύτα οι Τρικαλινοί δεν τσίμπησαν.

Καταθέστε τα λεφτά, τους είπαν, και θα σας φορτώσουμε και του πουλιού του γάλα. Μετρητά δεν εμφανίστηκαν και βέβαια η δουλειά δεν έγινε.  

Οι δίμετρες και το ελικόπτερο πέταξαν για αλλού…

Κ.Τ.

εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

* ΦΩΤΌ αρχείου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή