Και τώρα, τι κάνουμε; Reviewed by Momizat on . Τρίτο κόμμα ο... πληθωρισμός με ρεκόρ 28ετίας και άλμα στο 10,2% Εκτός ελέγχου οι ανατιμήσεις. Οι δαπάνες για τρόφιμα και κατοικία απειλούν την επιβίωσηΚρυφτούλ Τρίτο κόμμα ο... πληθωρισμός με ρεκόρ 28ετίας και άλμα στο 10,2% Εκτός ελέγχου οι ανατιμήσεις. Οι δαπάνες για τρόφιμα και κατοικία απειλούν την επιβίωσηΚρυφτούλ Rating: 0

Και τώρα, τι κάνουμε;

Και τώρα, τι κάνουμε;

Τρίτο κόμμα ο… πληθωρισμός με ρεκόρ 28ετίας και άλμα στο 10,2%

Εκτός ελέγχου οι ανατιμήσεις. Οι δαπάνες για τρόφιμα και κατοικία απειλούν την επιβίωση
Κρυφτούλι με τα υπερκέρδη της ηλεκτροπαραγωγής. 

Ακόμα χειρότερες είναι οι προβλέψεις για την πορεία του πληθωρισμού, καθώς προεξοφλούν επιδείνωση τους επόμενους μήνες με νέο κύμα ανατιμήσεων έως 20% σε βασικά είδη διατροφής.

Η λεηλασία εισοδημάτων θα συνεχιστεί ακάθεκτη και οι επιπτώσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από ένα σημείο και μετά μάλλον θα είναι δύσκολο να υπολογιστούν.

Και τώρα τι κάνουμε; Τώρα χρειάζονται δραστικές παρεμβάσεις. Χρειάζεται να παταχθεί η κερδοσκοπία. Να ελεγχθεί η παραγωγή ενέργειας από το Δημόσιο. Να καταργηθεί η ρήτρα αναπροσαρμογής και τουλάχιστον να ανασταλεί η λειτουργία του χρηματιστηρίου ενέργειας.

Να πάψει πια η χώρα να ακολουθεί πειθήνια τους ισχυρούς της Δύσης και να προτάξει το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά η σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή