«Καλά Σαράντα να χαρούμε»…… Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Γρηγ. Καρκανιάς  Ο χρόνος κυλάει, αλλά πιστεύουμε ότι Ζωή δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν αλλά οι στιγμές που θυμόμαστε! Με σύνθημα «Καλά Σαράντα να χα Γράφει ο Γρηγ. Καρκανιάς  Ο χρόνος κυλάει, αλλά πιστεύουμε ότι Ζωή δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν αλλά οι στιγμές που θυμόμαστε! Με σύνθημα «Καλά Σαράντα να χα Rating: 0

«Καλά Σαράντα να χαρούμε»……

«Καλά Σαράντα να χαρούμε»……

Γράφει ο Γρηγ. Καρκανιάς

 Ο χρόνος κυλάει, αλλά πιστεύουμε ότι Ζωή δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν αλλά οι στιγμές που θυμόμαστε! Με σύνθημα «Καλά Σαράντα να χαρούμε!» οι απόφοιτοι των Λυκείων των Τρικάλων του 1977 οργανώνουν τη νέα επετειακή τους συνάντηση! Θα την πραγματοποιήσουν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο διασκέδασης «Νεράϊδα», στην οδό Καλαμπάκας.
Την επιτυχία της βραδιάς την εγγυάται η διάθεση για διασκέδαση όλων των συμμαθητών, οι δεκάδες «ξενιτεμένοι» μας που ανυπομονούν να έρθει η ώρα της μεγάλης συνάντησης και το μουσικό σχήμα με ζωντανή μουσική της εποχής και όχι μόνον.
Η οργανωτική επιτροπή, πλαισιωμένη από πλήθος συμμαθητών, φιλοδοξεί για την ικανοποίηση όλων των στόχων της επετείου των 40 χρόνων. Ελάτε στη χαρά μόνοι σας ή με συντρόφους σας! Η παρουσία των αγαπητών καθηγητών μας θα δώσει ιδιαίτερους τόνους νοσταλγίας αλλά και ζωντάνιας στη συνάντηση.
 Πληροφορίες: Γρηγ. Καρκανιάς, τηλ. 6977399777 &
                         Φωτεινή Μαχιά,  τηλ. 6978752310

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή