Καλαμπάκα – Ενημερωτική ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στον αγροτικό χώρο. Reviewed by Momizat on .     Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε στα γραφεία του Α.Σ. Καλαμπάκας, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κυρίου     Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε στα γραφεία του Α.Σ. Καλαμπάκας, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κυρίου Rating: 0

Καλαμπάκα – Ενημερωτική ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στον αγροτικό χώρο.

 opekepe

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε στα γραφεία του Α.Σ. Καλαμπάκας, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κυρίου Χρήστου Καρυώτη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη. Τα μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να θέσουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα στον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ και να συζητήσουν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τις εξελίξεις στα θέματα επικαιρότητας που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Ο κύριος Καρυώτης ανέλυσε διεξοδικά το έργο του Οργανισμού, τις δράσεις για την αποτελεσματική και άμεση καταβολή όλων των αγροτικών ενισχύσεων καθώς και τις αλλαγές στις επιδοτήσεις που υπαγορεύει η νέα ΚΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός τομέας, ενώ παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι δράσεις που σχεδιάζονται για την απλοποίηση των διαδικασιών καταβολής των ενισχύσεων, ώστε να μην εμποδίζεται η ρευστότητα στον πρωτογενή τομέα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν ιδιαίτερα στα μείζονα θέματα αγροτικής πολιτικής που επηρεάζουν την οικονομία της επαρχίας, ανέλυσαν τους άξονες της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης σε σχέση με τους αγρότες, ενώ τόνισαν ότι όλες οι τερατολογίες που ακούγονται σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν τις ενημερωτικές δράσεις τους στον αγροτικό κόσμο, ενώ ο εξορθολογισμός της αγροτικής πολιτικής, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων ήδη προχωρά, με τα αποτελέσματα να χαρακτηρίζονται από την συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών ως άκρως εποικοδομητικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή