Καλαμπάκα – Χρήστος Σινάνης και Θοδωρής Αλέκος στη “μάχη” της δεύτερης Κυριακής Reviewed by Momizat on . Τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί ο Δήμαρχος Μετεώρων μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου, όπως οριστικοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα . ΣΙΝΑΝ Τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί ο Δήμαρχος Μετεώρων μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου, όπως οριστικοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα . ΣΙΝΑΝ Rating: 0

Καλαμπάκα – Χρήστος Σινάνης και Θοδωρής Αλέκος στη “μάχη” της δεύτερης Κυριακής

Καλαμπάκα – Χρήστος Σινάνης και Θοδωρής Αλέκος στη “μάχη” της δεύτερης Κυριακής

Τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί ο Δήμαρχος Μετεώρων μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου, όπως οριστικοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα .

ΣΙΝΑΝΗΣ [ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ]7.365 43,80%
ΑΛΕΚΟΣ [ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ]6.140 36,52%
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ [ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ]2.583 15,36%
ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ [ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΩΝ]726 4,32%

H εκλογή του δημάρχου θα κριθεί στη δεύτερη Κυριακή μεταξύ των κυρίων Σινάνη και Αλέκου και τον κ. Παπαμιχαήλ να αναδεικνύεται σε ρυθμιστικό παράγοντα. Πρώτος την πρώτη Κυριακή αναδείχθηκε ο νυν δήμαρχος κ. Σινάνης με τον κ. Αλέκου να συσπειρώνει κι αυτός, ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων.

Από σχετικά νωρίς ο Θοδωρής Αλέκος δήλωσε ότι η δημαρχία θα κριθεί τη δεύτερη Κυριακή, δίνοντας το σύνθημα για ανασύνταξη και νέα μάχη.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σινάνης ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν εκ νέου και του έδωσαν ποσοστό που θα κυμανθεί στο 45%, δηλώνοντας βέβαιος για τη νίκη στη δεύτερη Κυριακή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους δημότες για την ψήφο τους εξέφρασε και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή