Καλλιεργούσαν χασίς αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε μεζονέτες! Reviewed by Momizat on . Χρυσές δουλειές θα έκαναν έξι άτομα που καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε… μεζονέτες. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα, Χρυσές δουλειές θα έκαναν έξι άτομα που καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε… μεζονέτες. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα, Rating: 0

Καλλιεργούσαν χασίς αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε μεζονέτες!

xasis

Χρυσές δουλειές θα έκαναν έξι άτομα που καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε… μεζονέτες.
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα, μέλη της σπείρας που καλλιεργούσε και διακινούσε υδροπονική κάνναβη.

Η αστυνομία εντόπισε τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε η σπείρα σε τρεις μεζονέτες σε Πεντέλη, Πικέρμι και Λαγονήσι. Υπολογίζεται ότι τα κέρδη της σπείρας από τις φυτείες θα ανέρχονταν σε 50 εκατ. ευρώ, καθώς ότι η τιμή του κιλού της υδροπονικής κάνναβης κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σπείρα χρησιμοποιούσε προηγμένη τεχνολογία για την καλλιέργεια των φυτειών, ενώ το ενοίκιο που πλήρωναν τα μέλη της για τις μεζονέτες, ήταν αρκετά υψηλό.

xasis

Αφήστε το σχόλιο σας