Καλλιεργούσαν χασίς αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε μεζονέτες! Reviewed by Momizat on . Χρυσές δουλειές θα έκαναν έξι άτομα που καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε… μεζονέτες. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα, Χρυσές δουλειές θα έκαναν έξι άτομα που καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε… μεζονέτες. Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα, Rating: 0

Καλλιεργούσαν χασίς αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε μεζονέτες!

xasis

Χρυσές δουλειές θα έκαναν έξι άτομα που καλλιεργούσαν κάνναβη αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ σε… μεζονέτες.
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Βιετναμέζους κι έναν Έλληνα, μέλη της σπείρας που καλλιεργούσε και διακινούσε υδροπονική κάνναβη.

Η αστυνομία εντόπισε τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε η σπείρα σε τρεις μεζονέτες σε Πεντέλη, Πικέρμι και Λαγονήσι. Υπολογίζεται ότι τα κέρδη της σπείρας από τις φυτείες θα ανέρχονταν σε 50 εκατ. ευρώ, καθώς ότι η τιμή του κιλού της υδροπονικής κάνναβης κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σπείρα χρησιμοποιούσε προηγμένη τεχνολογία για την καλλιέργεια των φυτειών, ενώ το ενοίκιο που πλήρωναν τα μέλη της για τις μεζονέτες, ήταν αρκετά υψηλό.

xasis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή