Καταλήψεις «με πρόσχημα το Μακεδονικό» σε σχολεία του Βόλου Reviewed by Momizat on . Σε κατάληψη βρέθηκαν χθες δύο σχολικές μονάδες στη Ν. Ιωνία Βόλου συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις της περασμένης Τρίτης για το Μακεδονικό και μετά το «διάλειμμα Σε κατάληψη βρέθηκαν χθες δύο σχολικές μονάδες στη Ν. Ιωνία Βόλου συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις της περασμένης Τρίτης για το Μακεδονικό και μετά το «διάλειμμα Rating: 0

Καταλήψεις «με πρόσχημα το Μακεδονικό» σε σχολεία του Βόλου

Καταλήψεις «με πρόσχημα το Μακεδονικό» σε σχολεία του Βόλου

Σε κατάληψη βρέθηκαν χθες δύο σχολικές μονάδες στη Ν. Ιωνία Βόλου συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις της περασμένης Τρίτης για το Μακεδονικό και μετά το «διάλειμμα» της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Στα 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Ν. Ιωνίας οι μαθητές κλείδωσαν λουκέτα αντιδρώντας στη συμφωνία των Πρεσπών, που την περασμένη Τρίτη έβγαλε στους δρόμους μαθητές με ελληνικές σημαίες, πανό και συνθήματα.

Ωστόσο, εκπαιδευτικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι οι καταλήψεις γίνονται «με πρόσχημα το Μακεδονικό», τονίζοντας μάλιστα ότι στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας μεγάλος αριθμός μαθητών είναι Ρομά.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή