Κινεζικό πολυκατάστημα 4.000 τ.μ. στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται η επέλαση των Κινέζων στο θεσσαλικό λιανεμπόριο. Στα Τρίκαλα ένα παλιό σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, σχεδόν 4.000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Τρικά Συνεχίζεται η επέλαση των Κινέζων στο θεσσαλικό λιανεμπόριο. Στα Τρίκαλα ένα παλιό σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, σχεδόν 4.000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Τρικά Rating: 0

Κινεζικό πολυκατάστημα 4.000 τ.μ. στα Τρίκαλα

Κινεζικό πολυκατάστημα 4.000 τ.μ. στα Τρίκαλα

Συνεχίζεται η επέλαση των Κινέζων στο θεσσαλικό λιανεμπόριο. Στα Τρίκαλα ένα παλιό σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, σχεδόν 4.000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Τρικάλων – Λάρισας, ετοιμάζεται ήδη να υποδεχτεί ένα νέο Κινεζικό πολυκατάστημα ρούχων και ειδών σπιτιού.

Το ακίνητο, που είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα ως καταυλισμός προσφύγων από τον Δήμο Τρικκαίων, ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς στην οποία περιήλθε ύστερα από την κατάρρευση της αλυσίδας Ατλάντικ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται σε 7.000 ευρώ το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο δρόμο λειτουργούν άλλα δύο μεγάλα καταστήματα Κινέζων εμπόρων με είδη ρουχισμού , σε ακίνητα που φιλοξενούσαν κάποτε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Η δημιουργία επιχειρήσεων εκτός Κίνας από Κινέζους πολίτες επιδοτείται, σε αρκετές περιπτώσεις, από το Κινεζικό κράτος στα πλαίσια μιας επεκτατικής πολιτικής που στόχο έχει την εξεύρεση νέων αγορών για την διοχέτευση των προϊόντων της γιγαντιαίας βιομηχανικής παραγωγής της αχανούς χώρας.

Κ.Τ. thessaliaeconomy.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή