Κλείνουν τα Τέμπη σήμερα οι αγρότες Reviewed by Momizat on . Από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες με τα τρακτερ τους   τους θα προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών κρατώντας κλειστά και τ Από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες με τα τρακτερ τους   τους θα προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών κρατώντας κλειστά και τ Rating: 0

Κλείνουν τα Τέμπη σήμερα οι αγρότες

Κλείνουν τα Τέμπη σήμερα οι αγρότες

Από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες με τα τρακτερ τους   τους θα προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών κρατώντας κλειστά και τα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τις 14:00 το μεσημέρι ως και τις 16:00 το απόγευμα.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας, από το βήμα της  αγροτικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Λάρισας.

Στην ομιλία του ο Ρίζος Μαρούδας επιτέθηκε στη κυβέρνηση λέγοντας πως οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν και θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή