Κλειστή μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, η οποία θα μείνει κλειστή αυτή τη φορά μέχρι και μία μετά το Σαββατοκύριακο Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, η οποία θα μείνει κλειστή αυτή τη φορά μέχρι και μία μετά το Σαββατοκύριακο Rating: 0

Κλειστή μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Τρικάλων

Κλειστή μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Τρικάλων

Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, η οποία θα μείνει κλειστή αυτή τη φορά μέχρι και μία μετά το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου, με τα όποια περιστατικά να παραπέμπονται από αρχές του μήνα στα γειτονικά νοσοκομεία.
Μέχρι σήμερα κι ενώ το πρόβλημα έχει καταστεί ήδη χρόνιο, δεν έχει δοθεί επαρκής λύση με αποτέλεσμα μέσα στο καλοκαίρι, η σημαντικότερη κλινική του νοσοκομείου, η οποία αποτελεί δείγμα κοινωνικής ανάπτυξης για κάθε περιοχή και θεωρείται αυτονόητο ακόμη και για τη μικρότερη μονάδα υγείας, μένει χωρίς τον επαρκή αριθμό παιδιάτρων για να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού.

Να σημειωθεί δε ότι από την 1η του μήνα, μαζί με την παιδιατρική δεν λειτουργεί ούτε η Μαιευτική Κλινική όπου απαιτείται η παρουσία νοσοκομειακού παιδιάτρου! Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου και έπειτα από συνεννόηση με την 5η ΥΠΕ η Μαιευτική και Παιδιατρική Κλινική θα λειτουργήσουν πλήρως από 17/08/2015.

ΕΡΕΥΝΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή