Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής στη Φαρκαδόνα για τη χθεσινή ληστεία Reviewed by Momizat on . Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετέβη στην περιοχή για να μελετήσει το υλικό του κλειστού κυκλώματος της τράπεζας και από τον τρόπο δράσης των ληστών Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετέβη στην περιοχή για να μελετήσει το υλικό του κλειστού κυκλώματος της τράπεζας και από τον τρόπο δράσης των ληστών Rating: 0

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής στη Φαρκαδόνα για τη χθεσινή ληστεία

TRAPEZA

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μετέβη στην περιοχή για να μελετήσει το υλικό του κλειστού κυκλώματος της τράπεζας και από τον τρόπο δράσης των ληστών να προκύψει η όχι το συμπέρασμα ομοιοτήτων με το Δίστομο ή με ληστείες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Σκηνές που θυμίζουν τη ληστεία του Διστόμου αναβίωσαν το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Φαρκαδόνα Τρικάλων… με αποτέλεσμα την κινητοποίηση ολόκληρης της αστυνομικής δύναμης Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για να μελετήσει το υλικό του κλειστού κυκλώματος και από τον τρόπο δράσης των ληστών να προκύψει η όχι το συμπέρασμα ομοιοτήτων με το Δίστομο ή με ληστείες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την περίπτωση οι τρεις ληστές που έχουν μεταμφιεστεί με περούκες γυαλιά και ψεύτικα μουστάκια φαίνονται αρκετά νεαρής ηλικίας, ενώ σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη ληστεία έχει έντονη την οσμή των παρυφών της τρομοκρατίας.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες εισήλθαν λίγο πριν τις δύο στο υποκατάστημα και στη συνέχεια κρατώντας οι δύο πιστόλια και ο τρίτος σακβουαγιάζ, απείλησαν και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους.

Ένας από τους ενόπλους οδήγησε τον διευθυντή της τράπεζας στο χρηματοκιβώτιο και τον ανάγκασε να το ανοίξει, το οποίο στη συνέχεια άδειασε και μετά τον οδήγησε στο ΑΤΜ από το οποίο επίσης αφαίρεσαν όλα τα χρήματα, με συνολική λεία 197.000!

Ακολούθως, οι δράστες τράπηκαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση και παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής το μέσο ή τα μέσα που χρησιμοποίησαν για να συνεχίσουν την διαφυγή τους.

Αφήστε το σχόλιο σας