Κοπή πίτας για τους ιατρούς & νοσηλευτές Reviewed by Momizat on . Μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αναισθησιολογικού και του Χειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αναισθησιολογικού και του Χειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Rating: 0

Κοπή πίτας για τους ιατρούς & νοσηλευτές

Κοπή πίτας για τους ιατρούς & νοσηλευτές

Μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αναισθησιολογικού και του Χειρουργείου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς κόπηκε η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σε ευδιάθετο κλίμα και μακριά από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα για λίγο ενώ την πίτα έκοψε ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης , ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Φωτογραφία της Stella Ntouvli.

Φωτογραφία της Stella Ntouvli.

Φωτογραφία της Stella Ntouvli.

Σχόλια (2)

 • Ιστορικές στιγμες

  Η ταμηλαινα με τον συριζαιο! Οταν θα βγει η ΝΔ ο αντρας θα φωτογραφίζεται τοτε με τον γαλάζιο Διοικητή

  Απάντηση
 • Δόξα πατρί

  Θα πάρει τα βάγια και η Χίλαρι και ο Τραμπάκουλας – Μάικλ.
  Όσο για τον Μέγα Ναπολέων αφήστε τον να φάει κανένα κομμάτι ακόμα πίτα γιατί δεν χόρτασε από την πείνα του. Μετά θα τρώει από τα μνημόσυνα του Σύριζα τα κόλλυβα!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή