Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα για τη λιτανεία των Επιταφίων! Reviewed by Momizat on . Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μ. Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων η λιτανεία των Επιτάφιων. Οι ενορίες της πόλης, συγκεντρώθ Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μ. Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων η λιτανεία των Επιτάφιων. Οι ενορίες της πόλης, συγκεντρώθ Rating: 0

Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα για τη λιτανεία των Επιταφίων!

epitafios a

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μ. Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων η λιτανεία των Επιτάφιων. Οι ενορίες της πόλης, συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, πραγματοποιώντας περιφορές των επιτάφιων τους από τους ιερούς ναούς.
Η δημοτική μπάντα συνόδευσε με πένθιμα εμβατήρια τον επιτάφιο της Μητρόπολης, ενώ ο Πρωτοσύγκελος της Ιερής Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος μετέφερε το μύνημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλεξίου , ενώ στη διάρκεια της καθιερωμένης του ομιλίας αναφέρθηκε στο μήνυμα των ημερών του Πάσχα.
epitafios  b
Ο καιρός συνέβαλε θετικά στην αισθητή παρουσία του πλήθους των πιστών, οι οποίοι στην κυριολεξία κατέκλυσαν την Κεντρική Πλατεία , ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ακολουθούσαν τις περιφορές των επιτάφιων καθ’ όλη τη διάρκεια των τελετών.

Αφήστε το σχόλιο σας