Κρύο ανέκδοτο οι Τρικαλινοί ποδηλατόδρομοι Reviewed by Momizat on . Είναι αλήθεια πως οι ποδηλατόδρομοι στα Τρίκαλα είναι μια τραγωδία . Οι ποδηλατόδρομοι δίνουν «στυλ» σε μια πόλη- την κάνουν πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.  Όχ Είναι αλήθεια πως οι ποδηλατόδρομοι στα Τρίκαλα είναι μια τραγωδία . Οι ποδηλατόδρομοι δίνουν «στυλ» σε μια πόλη- την κάνουν πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.  Όχ Rating: 0

Κρύο ανέκδοτο οι Τρικαλινοί ποδηλατόδρομοι

Κρύο ανέκδοτο οι Τρικαλινοί ποδηλατόδρομοι

Είναι αλήθεια πως οι ποδηλατόδρομοι στα Τρίκαλα είναι μια τραγωδία . Οι ποδηλατόδρομοι δίνουν «στυλ» σε μια πόλη- την κάνουν πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.  Όχι αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Και μάλιστα όπως αναφέρει ο συμπολίτης κ Δημήτρης Φούσκας που ανέβασε στο διαδίκτυο τις εικόνες :
“Στην σοβιετική δημοκρατία της μοναδικής τριτοκοσμικής αφρικανικής χώρας της Ευρώπης ,κυλούν όλα σε ρυθμούς ιδιοτέλειας .Σε μήκος 150 μέτρων 23 παρκαρισμένα ΙΧ.Για μένα οι ποδηλατόδρομοι είναι οριστικά ένα Κρύο ανέκδοτο Η παιδεία και η αγωγή δεν είναι θέμα Δημάρχου ,υποδομών,προστίμων .ΥΓ: λυπάμαι που το γράφω ,αλλά η χώρα είναι οριστικά,και για τα επόμενα χρονια, πτωχευμένη σε όλους τους τομείς !

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, αυτοκίνητο, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια (5)

 • K.J.

  Καλη η τοποθετηση. αλλα η ανοησια περι Σοβιετικης χωρας που κολλαει?

  Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Στις σοβιετικές δημοκρατίες,εάν πάρκαρες επάνω σε ποδηλατόδρομο,σε δίναν δώρο ένα μήνα τουλάχιστον,διακοπές στο κοντινό γκουλάγκ.Είχε δωρεάν διαμονή,φαγητό,σεκιούριτι και διασκέδαση. Φούλ πανσιόν που λέμε.

  Απάντηση
 • Dark Shadow

  Η τροχαία άραγε που είναι; Κάνει την δουλειά της μόνο με κάρφωμα;

  Απάντηση
 • 4χ4

  Στην « έξυπνη πόλη» ο έξυπνος δήμαρχος ξηλώνει πινακίδες με τη βοηθεια της αστυνομίας και τη συμπαράσταση του σκεπτόμενου πολίτη. Τα γράφουμε, τα ξαναγράφουμε, τα λέμε, τα ξαναλέμε και…το 4χ4 στη θέση του και ο ο ιδιοκτήτης του στην καφετέρια να καπνίζει και να πίνει φραπέ.

  Απάντηση
 • K.J.

  Εχει γουστο, να ειχαν και ποδηλατα και αυτοκινητα και ποδηλατοδρομους!!!!! Σε λιγο θα μας πεις οτι πηγαν και στο φεγγαρι ΠΡΩΤΟΙ!!!!!! ΕΛΕΟΣ με τον ΦΘΗΝΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ των σπηλαιων!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή