"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Κυκλοφόρησε από τον Μετρονόμο – Αποστόλης Σακκάς  «Μεταξύ σοβαρού και αστείου»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφόρησε από τον Μετρονόμο
Αποστόλης Σακκάς 
«Μεταξύ σοβαρού και αστείου»
Συμμετέχουν
Μάκης Σεβίλογλου – Χριστίνα Μιχαλάκη 
Φάνη Μπάρμπη – Λίνα Νούτσου

Τι είναι αστείο, τι σοβαρό και τι ανάμεσα τους; Ποια πράγματα να πάρεις σοβαρά και ποια στο παίξε γέλασε; Μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέγονται καμιά φορά οι πιο μεγάλες αλήθειες, μεταξύ σοβαρού κι αστείου πηγαινοέρχεται η ζωή μας και κάπως έτσι και οι γκριμάτσες μας. «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» τιτλοφορείται και το νέο cd του Αποστόλη Σακκά, που κυκλοφορεί από τον «Μετρονόμο». 
Ο καταγόμενος από τα Τρίκαλα μουσικός, συνέθεσε τα 10 λαϊκά τραγούδια του cd γράφοντας παράλληλα τους στίχους σε τέσσερα από αυτά, ενώ στα υπόλοιπα τους στίχους,

έγραψε η Μαρία Μουτσάκη. 

η εικόνα προφίλ της Maria Moutsaki
Τα τραγούδια αυτά, που έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι το λαϊκό τραγούδι δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση, ερμηνεύουν οι Μάκης Σεβίλογλου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Λίνα Νούτσου Φανή Μπαρμπή, και ο ίδιος ο Αποστόλης Σακκάς.

Παίζουν οι μουσικοί: 
Δήμητρα Καλλιάρα, κανονάκι, Γιάννης Σούλτης, βιολί, Σπύρος Καβαλλιεράτος, κλασική – ακουστική κιθάρα, Χρήστος Κιτσόπουλος, φλογέρα, Στέφανος Γεωργίου, βιολί, Κώστας Αρσένης, κοντραμπάσο, Γιώργος Μίγκας, πιάνο – keyboards, Σωτήρης Ντόντος, ακουστική κιθάρα, Αποστόλης Σακκάς , μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, ούτι.

Ενορχήστρωση: Γιώργος Μίγκας

Τα σκίτσα που κοσμούν την έκδοση είναι του Κουρσό (Αποστόλης Κουρσοβίτης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης