"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.9 C
Trikala

Κώστας Σκρέκας από την Εύβοια : Βασική πολιτική προτεραιότητα, για την «επόμενη μέρα» η αναγέννηση του φυσικού περιβάλλοντος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις πληγείσες, από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, περιοχές της Εύβοιας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος.


Ο Κώστας Σκρέκας συναντήθηκε με κατοίκους , στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους δασικών συνεταιρισμών τους οποίους διαβεβαίωσε για τον σχεδιασμό ο οποίος όπως είπε “παραπέμπει σε γρήγορες δράσεις για την αναγέννηση και την προστασία του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής”.


Διαβεβαίωσε , στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των δασικών συνεταιρισμών, ότι άμεσα θα προχωρήσει η ανάθεση από τα δασαρχεία η υλοποίηση των απαιτούμενων έργων και εργασιών προκειμένου να αποτραπεί η εμφάνιση πλημμυρικών και χειμαρικών φαινομένων.


Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος ευχαρίστησε, για ακόμη μία φορά, τα συνεργεία και τα κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ για την “τεράστια και αδιάλειπτη προσπάθεια που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή και έχουν καταφέρει να επανηλεκτροδοτηθεί το μεγαλύτερο μέρος στις πληγείσες περιοχές (σε ποσοστό μεγαλύτερο του 99%)”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης