Κώστας Σκρέκας: Νέο χαράτσι της κυβέρνησης με τους δασικούς χάρτες Reviewed by Momizat on . Για χαράτσι που τίθεται σε εφαρμογή μέσω των δασικών χαρτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Νέας Δ Για χαράτσι που τίθεται σε εφαρμογή μέσω των δασικών χαρτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Νέας Δ Rating: 0

Κώστας Σκρέκας: Νέο χαράτσι της κυβέρνησης με τους δασικούς χάρτες

Κώστας Σκρέκας: Νέο χαράτσι της κυβέρνησης με τους δασικούς χάρτες

Για χαράτσι που τίθεται σε εφαρμογή μέσω των δασικών χαρτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκρέκας αναφέρει τα εξής:

«Η κατάρτιση των δασικών χαρτών θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Δυστυχώς, όμως, η παρούσα Κυβέρνηση τη χρησιμοποιεί ως άλλη μια ευκαιρία υπερφορολόγησης.

Τώρα, μηχανεύτηκε ένα νέο χαράτσι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που φέρνει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε όλη τη χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως αντίθετη στην επιβολή του νέου χαρατσιού και καταθέτει εποικοδομητικές προτάσεις, για την έγκαιρη ολοκλήρωση των δασικών χαρτών».

Σχόλια (2)

 • Τέλος τα...ταματα!

  Μετά τα ταματα του Έθνους ο Κ .Σκρεκας το έριξε στα σιγουρακια θέματα.
  Σαν άλλος Τσιπρας καταργει επικειμενα χαρατσια μπας κι ανεβάσει λίγο τη πεσμενη του δημοφιλία και σώσει τη θέση στο ψηφοδέλτιο. Ο Κυριάκος όμως δεν ξεχνα και πολύ περισσότερο οι ανταγωνιστές του που θα του το θυμίζουν εν καιρω.

  Απάντηση
 • Χάρβαρντ με λαμβανεις;

  Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι παλικάρια που μορφωνονται πέρα από τον Ατλαντικό και θα έρθουν να ανανεωσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα.
  Με τα ταματα προκοπη δεν βλέπουμε.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή