Κώστας Σπαθής Viva Espana – Plaza del Callao στη Μαδρίτη [video] Reviewed by Momizat on . Ομορφιά από τον ουρανό, έτσι μπορεί να προσδιοριστεί το έργο του Τρικαλινού Κώστα Σπαθή, που ταξιδεύει τους Ισπανούς μέσα από τα σύννεφα με τις φωτογραφίες και Ομορφιά από τον ουρανό, έτσι μπορεί να προσδιοριστεί το έργο του Τρικαλινού Κώστα Σπαθή, που ταξιδεύει τους Ισπανούς μέσα από τα σύννεφα με τις φωτογραφίες και Rating: 0

Κώστας Σπαθής Viva Espana – Plaza del Callao στη Μαδρίτη [video]

Κώστας Σπαθής Viva Espana – Plaza del Callao στη Μαδρίτη  [video]

Ομορφιά από τον ουρανό, έτσι μπορεί να προσδιοριστεί το έργο του Τρικαλινού Κώστα Σπαθή,  που ταξιδεύει τους Ισπανούς μέσα από τα σύννεφα με τις φωτογραφίες και τα βίντεό του στην καρδιά της Μαδρίτης.

Τόσο στην καθημερινή του ζωή όσο και στις εικόνες του, ο Κώστας Σπάθης εντυπωσιάζειτους Ισπανούς.  Επαγγελματίας αρχιτέκτονας, ήταν παθιασμένος με τις εικαστικές τέχνες από νεαρή ηλικία και δίδαξε τον εαυτό του στα εσωτερικά έργα της φωτογραφίας. Έντονος οπαδός των νέων τεχνολογιών, διερευνά συνεχώς και αναπτύσσει νέες τεχνικές, νέους τρόπους δημιουργίας και επεξεργασίας φωτογραφιών. Έτσι, όταν τα αεροσκάφη διατέθηκαν στο ευρύ κοινό, έγινε ένας πρωτοπόρος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή