Κ. Σκρέκας: «Η Κυβέρνηση να αφήσει τα λόγια και να προχωρήσει σε έργα» Reviewed by Momizat on . Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν προσκεκλημένος το πρωί της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Με Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν προσκεκλημένος το πρωί της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Με Rating: 0

Κ. Σκρέκας: «Η Κυβέρνηση να αφήσει τα λόγια και να προχωρήσει σε έργα»

skrekas

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν προσκεκλημένος το πρωί της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Με ήπιο τόνο άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση ζητώντας να προχωρήσει το γρηγορότερο δυνατόν σε έργα, ολοκληρώνοντας τη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους. «Η Ν.Δ. οφείλει να στηρίξει τη χώρα, άρα και την Κυβέρνηση στη προσπάθεια που κάνει στη διαπραγμάτευση αυτή την ώρα» τόνισε ο κ. Κ. Σκρέκας για να συμπληρώσει ότι «η διαπραγμάτευση δεν γίνεται με προθέσεις. Χρειάζονται έργα και δυστυχώς τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν είναι καλά».
Ο κ. Κ. Σκρέκας υπογράμμισε ότι «αυτή την ώρα βιώνουμε τρία πράγματα ως χώρα. Πρώτον αυτή η διαπραγμάτευση έχει προκαλέσει εχθρότητα ακόμη και από παραδοσιακούς συμμάχους, όπως η Γαλλία ή ακόμη και την Κύπρο. Δεύτερον η αγορά βιώνει ένα μίνι κραχ και τρίτον και βασικότερο βλέπουμε φυγή επενδυτών και επενδύσεων, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα. Αυτή τη στιγμή πρέπει η χώρα να αναλάβει γρήγορα δράση και να μιλήσει με έργα επιτέλους».
Ο κ. Κ. Σκρέκας κατέληξε καταδεικνύοντας την ακολουθία λόγων και πράξεων του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «υπήρξε προεκλογικός εμπαιγμός, καθώς άλλα υπόσχονταν και άλλα κάνουν σήμερα».

Αφήστε το σχόλιο σας