"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Λάρισα – Αγρότες αποδοκίμασαν τον Βαγγέλη Αποστόλου σε ομιλία του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την εκδήλωση που βρισκόταν σε εξέλιξη στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, διέκοψαν είκοσι περίπου αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς σήμερα το πρωί, αρχικά στην Τρίγωνη Πλατεία και στη συνέχεια έξω από το κτήριο.

Οι αγρότες, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας διαμαρτύρονταν για τη μη πληρωμή των επιδοτήσεων και ενισχύσεων τους, καθώς και την μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία των εκτιμήσεων των ζημιών σε καλλιέργειές τους, προκειμένου έγκαιρα να αποζημιωθούν.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο χώρο απαγόρευσε στους αγρότες να εισέλθουν στο Χατζηγιάννειο με το πανό το οποίο άνοιξαν τελικά στην είσοδο του κτηρίου και τους επετράπη η είσοδος μισή περίπου ώρα αργότερα.

Αφού ακολούθησε νέος κύκλος διαβουλεύσεων από τον οποίο επίσης δεν έλειψε η ένταση, οι αγρότες μπήκαν στην αίθουσα την ώρα της ομιλίας του κ. Αποστόλου, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των μπλόκων και ενάντια στην κυβέρνηση.

Υπήρξε αντιπαράθεση των αγροτών με τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παπαδόπουλο και παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και λίγο αργότερα οι αγρότες αποχώρησαν.

EΛΕΥΘΕΡΙΑ 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης