Λαρισαίοι ετοιμάζουν θερμή «υποδοχή» στον Αλ. Τσίπρα Reviewed by Momizat on . Μπορεί στη Λάρισα να έρχεται την προσεχή εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο, όμως η παρουσία του δεν θα ε Μπορεί στη Λάρισα να έρχεται την προσεχή εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο, όμως η παρουσία του δεν θα ε Rating: 0

Λαρισαίοι ετοιμάζουν θερμή «υποδοχή» στον Αλ. Τσίπρα

Λαρισαίοι ετοιμάζουν θερμή «υποδοχή» στον Αλ. Τσίπρα

Μπορεί στη Λάρισα να έρχεται την προσεχή εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο, όμως η παρουσία του δεν θα είναι… ανέφελη.

Ήδη έχουν ανακοινώσει κινητοποιήσεις οι αγρότες, οι οποίοι μάλιστα σχεδιάζουν να φέρουν ακόμη και… τρακτέρ στην πόλη, ώστε η διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής να είναι αρκούντως δυναμική.

Παράλληλα, θα δώσουν το δικό τους παρών φορείς και συλλογικότητες, κυρίως την ώρα που ο κ. Τσίπρας θα απευθύνεται στο τοπικό ακροατήριο.

Πηγές προσκείμενες στο κυβερνών κόμμα δεν «δαιμονοποιούν» τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις, αρκεί «να είναι εντός δημοκρατικού πλαισίου» όπως αναφέρουν.

Πάντως, δεν παραλείπουν να προσθέσουν πως εκτός από την κινητοποίηση καλό είναι οι εκπρόσωποι των διαμαρτυρόμενων να μπουν στις διαδικασίες και να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σε αντίθετη περίπτωση, επισημαίνουν, προφανώς τα κίνητρα όσων διοργανώνουν διαμαρτυρίες θα είναι κυρίως επικοινωνιακά και στόχο θα έχουν να «κερδίσουν» τις εντυπώσεις οι αποδοκιμασίες σε βάρος όσων θα ακουστούν στις εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη εβδομάδα θα έχει ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα…

larissanet

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή