«Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι γελοία τα πράγματα» Reviewed by Momizat on . «Λυπάμαι πάρα πολύ. Για να δείτε πόσο γελοία είναι τα πράγματα, πως όχι μόνο ξέρουν, αλλά ο περιβόητος φορέας, ο οποίος θέλουμε να δημιουργηθεί για το αεροδρόμι «Λυπάμαι πάρα πολύ. Για να δείτε πόσο γελοία είναι τα πράγματα, πως όχι μόνο ξέρουν, αλλά ο περιβόητος φορέας, ο οποίος θέλουμε να δημιουργηθεί για το αεροδρόμι Rating: 0

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι γελοία τα πράγματα»

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι γελοία τα πράγματα»

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Για να δείτε πόσο γελοία είναι τα πράγματα, πως όχι μόνο ξέρουν, αλλά ο περιβόητος φορέας, ο οποίος θέλουμε να δημιουργηθεί για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι μέσα και τα Επιμελητήρια, αλλά και η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων.

Εκείνο που διαπιστώνουμε κάθε μέρα είναι ότι τα πάντα γίνονται για τη φωτογραφία και ότι τάχα εμείς ενδιαφερόμαστε. Κανένας δεν ενδιαφέρεται να δει πως γίνεται ένα αεροδρόμιο και ποιες είναι οι προϋποθέσεις.

Τα 80 εκ. δεν φτάνουν ούτε για να οριοθετήσουν την οποιαδήποτε έκταση, η οποία θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη. Ένα αεροδρόμιο δεν στήνεται μόνο με 75 ξενοδοχεία και με 2.500 κλίνες. Ο τουρισμός δεν αναπτύσσεται έτσι. Θέλει συνέργεια, συνένωση δυνάμεων.

Η Θεσσαλία, η Κεντρική Ελλάδα έχει αεροδρόμιο. Αυτό δεν αλλάζει» ήταν το σχόλιο που έκανε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα, με αφορμή τη διάθεση που υπάρχει στη Φαρκαδόνα για δημιουργία αεροδρομίου με τον τίτλο «Meteora Airport», ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κώστας Λεβέντης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή