«Μάξιμε έρχεται ο Σκουρλέτης» – Απίστευτες ιστορίες στο καφενείο της βουλής! Reviewed by Momizat on . Οι πρωτοφανείς καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προκαλούν αναταράξεις ακόμη και στο… καφενείο της βουλή Οι πρωτοφανείς καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προκαλούν αναταράξεις ακόμη και στο… καφενείο της βουλή Rating: 0

«Μάξιμε έρχεται ο Σκουρλέτης» – Απίστευτες ιστορίες στο καφενείο της βουλής!

«Μάξιμε έρχεται ο Σκουρλέτης» – Απίστευτες ιστορίες στο καφενείο της βουλής!

Οι πρωτοφανείς καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας προκαλούν αναταράξεις ακόμη και στο… καφενείο της βουλής.

Ενδεικτικό του νοσηρού κλίματος είναι το γεγονός ότι αρκετοί ανεξάρτητοι βουλευτές αποφεύγουν τους συναδέλφους τους της Νέας Δημοκρατίας μην τυχόν και κατηγορηθούν από την αξιωματική αντιπολίτευση για χρηματισμό.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα το εξής χαρακτηριστικό περιστατικό  στο καφενείο της Βουλής, όπου κάθονταν ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, με το Θόδωρο Καράογλου και το πρώην βουλευτή -και Λαρισαίο γαμπρό- Δημήτρη Γαλαμάτη. Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» των ΝΕΩΝ κάποια στιγμή κάθισε μαζί τους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τάκης Μελάς αφού Μάξιμος τον κάλεσε για να τον κεράσει καφέ.

Αντίστοιχη πρόσκληση απηύθυνε ο Θεσσαλός πολιτικός και στον ανεξάρτητο βουλευτή Πειραιά Γιάννη Κουράκο, ο οποίος όμως αρνήθηκε λέγοντας με χιούμορ «Όχι, ευχαριστώ, έρχεται ο Σκουρλέτης» και απομακρύνθηκε από την παρέα!

Πηγή  onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή