Μέριμνα & διαχείριση αδέσποτων ζώων Δ. Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Με χαρά διαπιστώσαμε πως οι συζητήσεις που έγιναν με τους αρμόδιους του Δ. Καλαμπάκας δεν πήγαν στράφι. Ο Δήμος προχώρησε σε δύο Δελτία Τύπου όπου ανακοίνωσε στ Με χαρά διαπιστώσαμε πως οι συζητήσεις που έγιναν με τους αρμόδιους του Δ. Καλαμπάκας δεν πήγαν στράφι. Ο Δήμος προχώρησε σε δύο Δελτία Τύπου όπου ανακοίνωσε στ Rating: 0

Μέριμνα & διαχείριση αδέσποτων ζώων Δ. Καλαμπάκας

adespota

Με χαρά διαπιστώσαμε πως οι συζητήσεις που έγιναν με τους αρμόδιους του Δ. Καλαμπάκας δεν πήγαν στράφι. Ο Δήμος προχώρησε σε δύο Δελτία Τύπου όπου ανακοίνωσε στο πρώτο πως θα συνεχίσει την σίτιση ζώων στον προσωρινό χώρο στέγασης του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμπάκας – “Η Στέγη” και στο δεύτερο προέβη σε αναζήτηση εθελοντών κτηνιάτρων για να τρέξει πρόγραμμα στειρώσεων που θα ακολουθηθεί από υιοθεσία ή επανένταξη των ζώων. Στην προσπάθειά μας για σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων από τους δημόσιους και εθελοντικούς φορείς όπως ορίζει και η νομοθεσία κρίνουμε αναγκαίο την ανοιχτή συζήτηση του θέματος με τους κατοίκους και για αυτό τον λόγω καλούμε την Πέμπτη 19/03 και ώρα 18.00 στο εργατικό κέντρο με θέμα: «Αδέσποτα κατοικίδια, το πρόβλημα(;) και η λύση».
Για να μπορέσει να τελεσφορήσει η συζήτηση αυτή πιστεύουμε πως θα πρέπει να παρευρίσκονται όσοι είναι ιδιοκτήτες – κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων, εθελοντές φιλόζωοι, όσοι είναι εκτροφείς, κάτοχοι μαγαζιών με είδη ζώων, ιδιώτες και δημοτικοί κτηνίατροι, πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων. Εξάλλου δεν θα σταματήσουμε να λέμε πως μόνο μέσα από την συνεργασία όλων μας θα μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα!
Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Πολιτιστικό & Φιλοζωικό
Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων
«ARTEMIS»
Α.Π.: 1524/2015
Βασιλική Μπαρτολόττα Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ελένη Μαργαρίτη 6982773391 & 6971637117

Τρίκαλα email: info@artemis-taas.org
15.03.2015 Facebook: www.faceb

Αφήστε το σχόλιο σας