Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου στο Μουσείο Βασίλ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου στο Μουσείο Βασίλ Rating: 0

Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου στο Μουσείο Βασίλη Τσιτσανη στα Τρίκαλα. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές σε άψογη συνεργασία παρουσίασαν τις εργασίες τους καθώς από 20 σχολεία του ν. Τρικάλων και έγινε τηλεδιάσκεψη με σχολεία από 11 πόλεις της Ελλάδας.

Φωτογραφία του Stefanos Boulogeorg.

Το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων παρουσίασε δύο εργασίες μία για τα Μετέωρα :Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς και μία για τα Τρίκαλα :Έξυπνη πόλη.. Αξίζουν Συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και και στους υπεύθυνους του Μουσείου Βασίλη Τσιτσανη για τον συντονισμό και την άψογη διοργάνωση… Στέφανος Μπουλογεώργος καθηγητής Πληροφορικής και Φυσικής.

 

Φωτογραφία του Stefanos Boulogeorg.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή