Μαξίμου -Χωροταξικό: «Τράβηξε το αυτί» στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & κάνει πίσω -Έξαλλοι «γαλάζιοι» δήμαρχοι Reviewed by Momizat on . Έξαλλοι είναι (και) «γαλάζιοι» δήμαρχοι – μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ μετά την τοποθέτηση του προέδρου Δ. Παπαστεργίου στη σημερινή 8η Συνεδριακή Διάσκεψη, μέσω τηλεδι Έξαλλοι είναι (και) «γαλάζιοι» δήμαρχοι – μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ μετά την τοποθέτηση του προέδρου Δ. Παπαστεργίου στη σημερινή 8η Συνεδριακή Διάσκεψη, μέσω τηλεδι Rating: 0

Μαξίμου -Χωροταξικό: «Τράβηξε το αυτί» στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & κάνει πίσω -Έξαλλοι «γαλάζιοι» δήμαρχοι

Μαξίμου -Χωροταξικό: «Τράβηξε το αυτί» στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & κάνει πίσω -Έξαλλοι «γαλάζιοι» δήμαρχοι

Έξαλλοι είναι (και) «γαλάζιοι» δήμαρχοι – μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ μετά την τοποθέτηση του προέδρου Δ. Παπαστεργίου στη σημερινή 8η Συνεδριακή Διάσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Kι αυτό γιατί, δύο ημέρες μετά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ για απόσυρση του χωροταξικού νομοσχεδίου και ενώ το Μαξίμου αγνόησε πλήρως την ΚΕΔΕ ο κ. Παπαστεργίου, αντί να αντιδράσει είπε χαρακτηριστικά (σ.σ. σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων): «Υπήρξε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ, κατά την οποία υπήρξε δέσμευση ότι προτάσεις της αυτοδιοίκησης θα περιληφθούν στο τελικό σχέδιο νόμου».

Μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ με τα οποία μίλησε η aftodioikisi.gr δήλωναν άγνοια για την επικοινωνία στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπαστεργίου και συμπλήρωναν: «Οι ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ της ΚΕΔΕ δεν καταργούνται με μία τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου με τον υπουργό, όταν μάλιστα γι’ αυτές δεν υπάρχει καμία ενημέρωση των μελών του Οργάνου».

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα για το χωροταξικό αλλά και τον “διαπλεκόμενο υπουργό” , μέσω της aftodioikisi.gr, από το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξαν το αυτί» του προέδρου της ΚΕΔΕ, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί, για μια ακόμη φορά,  να αναδιπλωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια είχε κάνει ο κ. Παπαστεργίου και στην γνωστή υπόθεση με τις μάσκες κουκούλες με αποτέλεσμα γαλάζιοι δήμαρχοι να τον κατηγορήσουν για υποτέλεια στην κυβέρνηση.

aftodioikisi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή