"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.5 C
Trikala

Μαρίνα Κοντοτόλη: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εθνικών εκλογών ήταν πολύ θετικό για τη Νέα Δημοκρατία. Θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου, στην ηγεσία, στα στελέχη και τα μέλη της.

Την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα για εμάς, για τον ΣυΡιζΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών και των δυνατοτήτων μας. Μπροστά μας όμως, έχουμε ένα και μοναδικό καθήκον να διορθώσουμε τα λάθη και να εξαλείψουμε τις αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτό.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο μας, κ. Αλέξη Τσίπρα, θα δώσουμε τις μάχες που έρχονται, ώστε να διαψεύσουμε τα σχέδια όσων ονειρεύονται τη μονιμοποίηση της χθεσινής εικόνας των πολιτικών συσχετισμών.

Εγώ προσωπικά ως Μαρίνα Κοντοτόλη διακατέχομαι από μία απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μου έκαναν τη μέγιστη τιμή να με εκλέξουν βουλευτή Τρικάλων.

Όπως έκανα πάντοτε στη ζωή μου και όπως ανακοίνωσα και καθ´ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, θα δώσω όλο μου τον εαυτό, προκειμένου να υπηρετήσω τους στόχους των συμπολιτών μας στα Τρίκαλα, τη Φαρκαδόνα, την Πύλη, την Καλαμπάκα, καθώς και τα χωριά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου.
Είμαι και θα παραμείνω πάντα εδώ, πάντα μαζί σας.

Μαρίνα Κοντοτόλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης