Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του Άη Βασίλη στο Μύλο Ματσόπουλου Reviewed by Momizat on . Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες, πάνω στο δενδρόσπιτο του Άη Βασίλη, βρισκόταν ένα παιδί το οποίο είδε να υπάρχει μία εστία φωτιάς και σβ Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες, πάνω στο δενδρόσπιτο του Άη Βασίλη, βρισκόταν ένα παιδί το οποίο είδε να υπάρχει μία εστία φωτιάς και σβ Rating: 0

Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του Άη Βασίλη στο Μύλο Ματσόπουλου

Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς  το σπίτι του Άη Βασίλη στο Μύλο Ματσόπουλου

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες, πάνω στο δενδρόσπιτο του Άη Βασίλη, βρισκόταν ένα παιδί το οποίο είδε να υπάρχει μία εστία φωτιάς και σβήστηκε. Λίγο μετά όμως η φωτιά αναζωπυρώθηκε, με αποτέλεσμα σε πολύ λίγα λεπτά, λόγω των εύφλεκτων υλικών,  να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να καταστρέψει ολοσχερώς το ξύλινο σπιτάκι πριν καλά-καλά να φτάσει και η Πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στο σημείο γρήγορα με 3 οχήματα αρχικά και στη συνέχεια και άλλα και με πολλούς άνδρες.

Οι πυροσβέστες όπως θα δείτε και στα πλάνα του trikalaola.gr γρήγορα κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά και να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Λίγα λεπτά όμως μετά την έναρξη της φωτιάς, υπήρξε και μία άλλη εστία σε σωρό σκουπιδιών, πίσω από τον Μύλο Ματσόπουλου, η οποία σβήστηκε γρήγορα. Εξετάζεται αν η εστία αυτή εκδηλώθηκε μετά από εκτόξευση σπινθήρα από την μεγάλη φωτιά ή είναι εμπρησμός, όπως και η πρώτη φυσικά. Αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Παπαπολύκαρπος, έφθασε κι αυτός στο χώρο της πυρκαγιάς, συντονίζοντας για λίγο το έργο.

DSC02197

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή