Μεγάλη φωτιά στο Καλοχώρι Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Μεγάλη φωτιά μαίνεται εδώ και λίγη ώρα στη δασώδη περιοχή νότια του Καλοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων του Δήμου Καλαμπάκας. Η φωτιά είναι βόρεια της Νέ Μεγάλη φωτιά μαίνεται εδώ και λίγη ώρα στη δασώδη περιοχή νότια του Καλοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων του Δήμου Καλαμπάκας. Η φωτιά είναι βόρεια της Νέ Rating: 0

Μεγάλη φωτιά στο Καλοχώρι Καλαμπάκας

Μεγάλη φωτιά  στο Καλοχώρι Καλαμπάκας

Μεγάλη φωτιά μαίνεται εδώ και λίγη ώρα στη δασώδη περιοχή νότια του Καλοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων του Δήμου Καλαμπάκας.

Η φωτιά είναι βόρεια της Νέας Ζωής και σε κοντινή απόσταση από την μεγάλη περιοχή που κατακάηκε από την περσινή τεράστια φωτιά που έπληξε την περιοχή.

Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή κατευθύνουν τη φωτιά προς τα ανατολικά.

Στην περιοχή βρίσκονται για τον συντονισμό της κατάσβεσης ο Διοικητής της ΠΥ Τρικάλων Πύραρχος Γεώργιος Παπαπολύκαρπος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας Ευάγγελος Τσιορλίδας.

Επιχειρούν πάνω από πέντε πυροσβεστικά οχήματα, με δεκάδες πυροσβέστες από ολόκληρο τον νομό.

Έχει ειδοποιηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ενώ ενημερώθηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο της φωτιάς σπεύδει ένα ελικόπτερο από τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο της φωτιάς, που ξέσπασε κάτω από άγνωστες αιτίες, έσπευσε από τα πρώτα λεπτά και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αύρας κ. Χρήστος Κακούσιος, ο οποίος με το τρακτέρ του έκοψε τη φωτιά από τη δυτική πλευρά του δάσους. Στην περιοχή βρίσκονται και τα άλλα δύο μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Αύρας ο Θοδωρής Κουζίνας και ο Κώστας Μπέκος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή