Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στον Βόλο – Οι Βολιώτες φώναξαν όχι στην καύση σκουπιδιών και στη μονάδα SRF Reviewed by Momizat on . Με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η “Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην κα Με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η “Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην κα Rating: 0

Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στον Βόλο – Οι Βολιώτες φώναξαν όχι στην καύση σκουπιδιών και στη μονάδα SRF

Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στον Βόλο – Οι Βολιώτες φώναξαν όχι στην καύση σκουπιδιών και στη μονάδα SRF

Με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η “Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών” με σημείο συνάντησης στην αρχή της οδού Ιάσονος. Οι Βολιώτες φώναξαν “όχι” στην καύση σκουπιδιών και “όχι” στη δημιουργία εργοστασίου srf.
Στη συγκέντρωση, την οποία υποστήριξαν δεκάδες ακόμη φορείς, σύλλογοι, συλλογικότητες κα., απηύθυναν χαιρετισμούς εκπρόσωποι που είχαν οριστεί, όπως η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, το συνδικάτο Μετάλλου “Μ. Παπαρήγας” κ.α. την κεντρική ομιλία της “Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών”, έκανε ο εκπρόσωπος Μάρκος Βαξεβανόπουλος που άσκησε σκληρή κριτική τόσο στους κυβερνώντες που έδωσαν την άδεια καύσης απορριμμάτων στην ΑΓΕΤ, όσο και στο δήμαρχο Βόλο Αχ. Μπέο για την απόφαση δημιουργίας εργοστασίου srf.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν, ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής, η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή