"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Μετά τις 20 Ιανουαρίου η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς, ξεδιαλύνει και το τοπίο σχετικά με την επικείμενη έλευση του πρωθυπουργού στη Λάρισα.

Οι ημερομηνίες που «κυκλώνονται» στο ημερολόγιο πλέον είναι αυτές που βρίσκονται στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, προεξοφλώντας πάντως πως η Λάρισα θα βρίσκεται στους πρώτους σταθμούς της προεκλογικής περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός τα Φώτα αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην Κρήτη, ενώ πρώτος σταθμός περιοδείας θα είναι στις 13 και 14 Ιανουαρίου η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, με σταθμούς σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη ως αυτή την ώρα. Στον Έβρο, μάλιστα, θα βρεθεί και στα εγκαίνια εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής γνωστού ομίλου μαζί με τον υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Από τις 20 Ιανουαρίου και μετά εκτιμάται ότι θα έρθει στη Λάρισα, όπου μάλιστα θα παραμείνει για δύο ημέρες, αφού στόχος είναι να επισκεφθεί όσο το δυνατό περισσότερα σημεία ολόκληρου του νομού.

Αυτό όμως, δε θα το πράξει μόνος του, αλλά με ένα πολυπληθές κυβερνητικό επιτελείο αποτελούμενο από υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς αλλά και πρόεδρους φορέων και οργανισμών, ώστε να υπάρχει άμεση ευελιξία σε ζητήματα που ενδεχομένως προκύψουν σχετικά με την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, αλλά και με τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης