Μεταγραφή Champions League – Ο Μπάμπης Τσιρογιάννης στο «στρατόπεδο» του Νίκου Τσιλιμίγκα Reviewed by Momizat on . Ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιρογιάννης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα. Η Ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιρογιάννης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα. Η Rating: 0

Μεταγραφή Champions League – Ο Μπάμπης Τσιρογιάννης στο «στρατόπεδο» του Νίκου Τσιλιμίγκα

Μεταγραφή Champions League – Ο Μπάμπης Τσιρογιάννης στο «στρατόπεδο» του Νίκου Τσιλιμίγκα

Ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιρογιάννης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα.

Η υποψηφιότητα του σύμφωνα με πληροφορίες της TrikkiPress έχει «κλειδώσει» και ο γνωστός δικηγόρος είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Τσιλιμίγκα δεδομένης της διαδρομής του στον επαγγελματικό του κλάδο.

Πρόκειται για μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπος.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ο Μπάμπης είναι σίγουρο ότι έχει να δώσει πολλά, με όπλο τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή