ΜΕΤΑΘΕΑΤΡΟ : Διαρκή Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά Δημοτικού Reviewed by Momizat on . Τα μαθήματα θεάτρου για Παιδιά Δημοτικού, απαρτίζονται από δύο τμήματα (Α,Β,Γ) και (Δ,Ε, ΣΤ) Τάξεις και αποτελούν μια εισαγωγή στην υποκριτική. Τα παιδιά αυτοσχ Τα μαθήματα θεάτρου για Παιδιά Δημοτικού, απαρτίζονται από δύο τμήματα (Α,Β,Γ) και (Δ,Ε, ΣΤ) Τάξεις και αποτελούν μια εισαγωγή στην υποκριτική. Τα παιδιά αυτοσχ Rating: 0

ΜΕΤΑΘΕΑΤΡΟ : Διαρκή Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά Δημοτικού

metaueatro

Τα μαθήματα θεάτρου για Παιδιά Δημοτικού, απαρτίζονται από δύο τμήματα (Α,Β,Γ) και (Δ,Ε, ΣΤ) Τάξεις και αποτελούν μια εισαγωγή στην υποκριτική.

Τα παιδιά αυτοσχεδιάζουν, αφηγούνται, προσεγγίζουν γνωστούς θεατρικούς χαρακτήρες, καθώς και θεατρικά, λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα. Επίσης, μέσα από τις τεχνικές του εκπαιδευτικού δράματος αλλά και του θεάτρου γενικότερα, δημιουργούν δικές τους θεατρικές ιστορίες.

Μαθαίνουν να ενσωματώνουν ρόλους που έχουν εμπνευστεί, τους οποίους ερευνούν σε βάθος μέσα από τη συγγραφή, τον αυτοσχεδιασμό, την αφήγηση και την Κίνηση.
Όλη η εμπειρία που αποκτάται, παρουσιάζεται στο τέλος της χρονιάς μέσα από μια συνολική παράσταση που στήνεται με τη συνδρομή όλων των δασκάλων αλλά και των δύο Τμημάτων μαζί.

Οι εγγραφές ξεκινούν από την 1η Αυγούστου και θα μπορούν να πραγματοποιούνται και Online μέσα από το site του Μεταθεάτρου.

Περισσότερα σε λίγες μέρες….

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή