Μεταλλικά πλαίσια τοποθέτησης αγγελτηρίων για κηδείες και μνημόσυνα Reviewed by Momizat on . Διπλή παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων για την ασφάλεια και την ενημέρωση των πολιτών. Από χθες τοποθετήθηκαν σε πέντε σημεία της πόλης, ισάριθμα μεταλλικά πλαίσια Διπλή παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων για την ασφάλεια και την ενημέρωση των πολιτών. Από χθες τοποθετήθηκαν σε πέντε σημεία της πόλης, ισάριθμα μεταλλικά πλαίσια Rating: 0

Μεταλλικά πλαίσια τοποθέτησης αγγελτηρίων για κηδείες και μνημόσυνα

pinakides

Διπλή παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων για την ασφάλεια και την ενημέρωση των πολιτών. Από χθες τοποθετήθηκαν σε πέντε σημεία της πόλης, ισάριθμα μεταλλικά πλαίσια τοποθέτησης αγγελτηρίων κηδειών και τέλεσης μνημοσύνων. Υλοποιήθηκε, έτσι παλιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προς εξυπηρέτηση όλων και προς εξάλειψη της ρυπαρής εικόνας, που επέφερε η άναρχη επικόλληση των αγγελτηρίων αυτών σε τοίχους, ακόμη και σε δέντρα. Με τα πλαίσια αυτά, το πρόβλημα της άσχημης εικόνας επιλύεται. Ταυτοχρόνως, οι πολίτες θα ενημερώνονται για τα ζητήματα αυτά από πέντε πλαίσια: τρία πέριξ της κεντρικής πλατείας, ένα στην πλατεία Μακαρίου (Δεσποτικού) και ένα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, υπάρχει η δυνατότητα επιβολής προστίμου.
Επίσης, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε σε λήψη μέτρων για την ασφαλέστερη οδήγηση. Βάσει της νομοθεσίας, οι μεγάλες σε ύψος διαφημιστικές πινακίδες στις εισόδους της πόλης, είναι παράνομες. Οι πινακίδες αποσύρθηκαν, καθώς προέχει η μη απόσπαση της προσοχής των οδηγών. Πλέον, θα χρησιμοποιηθούν σε σημεία στα οποία επιτρέπεται η διαφήμιση.

pinakides

 

Εμφάνιση tampeles apomakrinsi.jpg

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή