Με νερό Καρδίτσας θα ξεδιψά και η Νότιος Αφρική Reviewed by Momizat on . Άλλο ένα εξαγωγικό ορόσημο πέτυχε το νερό Θεόνη, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη που εμφιαλώνεται από την ελληνική εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, με έδρα τη Βατσουνιά, Άλλο ένα εξαγωγικό ορόσημο πέτυχε το νερό Θεόνη, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη που εμφιαλώνεται από την ελληνική εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, με έδρα τη Βατσουνιά, Rating: 0

Με νερό Καρδίτσας θα ξεδιψά και η Νότιος Αφρική

Με νερό Καρδίτσας θα ξεδιψά και η Νότιος Αφρική

Άλλο ένα εξαγωγικό ορόσημο πέτυχε το νερό Θεόνη, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη που εμφιαλώνεται από την ελληνική εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, με έδρα τη Βατσουνιά, στον νομό Καρδίτσας. Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ξεκινά τη χρονιά με εξαγωγές σε μία ακόμη διεθνή αγορά, καθώς τα καταστήματα της Νοτίου Αφρικής υποδέχονται το ελληνικό νερό από τα όρη των Αγράφων με την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση.

Το νερό Θεόνη, που κυκλοφορεί μόλις από το 2013, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στις αγορές του εξωτερικού με παρουσία πλέον σε 18 χώρες παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Έχοντας επιτύχει ήδη σημαντική διεθνή αναγνώριση με την κατάκτηση 10 κορυφαίων διακρίσεων για τα ιδιαίτερα ποιοτικά και γευστικά του χαρακτηριστικά, το νερό Θεόνη κερδίζει με ταχείς ρυθμούς την προτίμηση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη εμφιαλώνεται από την ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Βατσουνιά, στο νομό Καρδίτσας. Η ΑΗΒ Γκρουπ, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του νερού Θεόνη απευθείας από την πηγή της Γκούρας, που αναβλύζει σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων. Η νέα μονάδα ακολουθεί αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

ypaithros.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή