Με πατίνι θα πάει ο κ. Παπαστεργίου στην ορκωμοσία της κ. Σακελλαροπούλου Reviewed by Momizat on . Πολλοί είναι αυτοί που έχουν λυσσάξει και νιαουρίζουν σαν την Αλίκη στο Ναυτικό επειδή ο δήμαρχος πήγε με ηλεκτρικό ποδήλατο στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη. Πλη Πολλοί είναι αυτοί που έχουν λυσσάξει και νιαουρίζουν σαν την Αλίκη στο Ναυτικό επειδή ο δήμαρχος πήγε με ηλεκτρικό ποδήλατο στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη. Πλη Rating: 0

Με πατίνι θα πάει ο κ. Παπαστεργίου στην ορκωμοσία της κ. Σακελλαροπούλου

Με πατίνι θα πάει ο κ. Παπαστεργίου στην ορκωμοσία της κ. Σακελλαροπούλου

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν λυσσάξει και νιαουρίζουν σαν την Αλίκη στο Ναυτικό επειδή ο δήμαρχος πήγε με ηλεκτρικό ποδήλατο στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη.

Πληροφορίες λένε πως αυτά τον Δημήτρη Παπαστεργίου δεν τον « αγγίζουν καν»!

Μάλιστα , ετοιμάζεται στην ορκωμοσία της νέας προέδρου της Δημοκρατίας να πάει με πατίνι ….. για να γράφουν πάλι αρλούμπες τα Αθηναϊκά site ότι είμαστε έξυπνη πόλη , ότι έχουμε απλώστρες στον Ληθαίο , ότι παίρνουμε πιστοποιητικά με ένα κλικ , ότι θα στέλνουμε τα φάρμακα στους παππούδες με drome , ότι έχουμε δωρεάν ίντερνετ αλλά και για «πράσινες» μετακινήσεις στους θρυλικούς ποδηλατόδρομους των Τρικάλων και πολλά άλλα .

Καλό βόλι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή