Με την Πάμελα Άντερσον στο πλευρό του ο Γιάνης Βαρουφάκης Reviewed by Momizat on . Η διάσημη σταρ έδωσε άλλον «αέρα» στην οικογενειακή φωτογραφία της καμπάνιας του DiEM25 ενόψει των ευρωεκλογών Από τις Βρυξέλλες ξεκινά την πανευρωπαϊκή καμπάνι Η διάσημη σταρ έδωσε άλλον «αέρα» στην οικογενειακή φωτογραφία της καμπάνιας του DiEM25 ενόψει των ευρωεκλογών Από τις Βρυξέλλες ξεκινά την πανευρωπαϊκή καμπάνι Rating: 0

Με την Πάμελα Άντερσον στο πλευρό του ο Γιάνης Βαρουφάκης

Με την Πάμελα Άντερσον στο πλευρό του  ο Γιάνης Βαρουφάκης

Η διάσημη σταρ έδωσε άλλον «αέρα» στην οικογενειακή φωτογραφία της καμπάνιας του DiEM25 ενόψει των ευρωεκλογών

pamelaaa

Από τις Βρυξέλλες ξεκινά την πανευρωπαϊκή καμπάνια της Ευρωπαϊκής Άνοιξης του Γιάνη Βαρουφάκη για τις ευρωεκλογές. 

Όπως τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης από τις Βρυξέλλες, «σήμερα ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου»

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρα Pamela Anderson. Εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Σύσσωμη η πολιτική κίνηση πόζαρε στο φακό για μία «οικογενειακή» φωτογραφία, με την διάσημη σταρ να κλέβει την παράσταση.

pamel

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή