Με τι κριτήρια ψηφίζουν επιτέλους οι Τρικαλινοί ψηφοφόροι …… Reviewed by Momizat on . Δυο εκλογικές αναμετρήσεις ζήσαμε στο νομό τους προηγούμενους μήνες. Κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν, ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν έγινε όπως θα περίμενε κανε Δυο εκλογικές αναμετρήσεις ζήσαμε στο νομό τους προηγούμενους μήνες. Κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν, ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν έγινε όπως θα περίμενε κανε Rating: 0

Με τι κριτήρια ψηφίζουν επιτέλους οι Τρικαλινοί ψηφοφόροι ……

Με τι κριτήρια ψηφίζουν επιτέλους οι Τρικαλινοί ψηφοφόροι ……

Δυο εκλογικές αναμετρήσεις ζήσαμε στο νομό τους προηγούμενους μήνες.

Κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν, ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν έγινε όπως θα περίμενε κανείς, στο πεδίο των θέσεων και προτάσεων για τα προβλήματα και τα έργα που χρειάζεται η περιοχή αλλά στο επίπεδο του life style.

Πακτωλός ακατάσχετης προβολής και ανούσιας διαφήμισης στα πλείστα τοπικά ΜΜΕ, που μόνο το ρόλο της ενημέρωσης δεν παίζουν πια στα Τρίκαλα.

Ουδείς εδέησε να μιλήσει για το όνειδος του φράγματος της Μεσοχώρας, για το τριτοκοσμικό δρόμο Μουργκάνι-Εγνατία, για την ανύπαρκτη εθνική οδό Τρίκαλα-Άρτας, για την επικίνδυνη ισόπεδη διάβαση των Αγ.Θεοδώρων(Τρίκαλα-Καλαμπάκα), για το κλειστό γυμναστήριο και ποδηλατοδρόμιο στις Καρυές που σαπίζουν εγκαταλελειμμένα.

Για τη ντροπή της γέφυρας “Καλατράβα” (τρομάρα μας) στα Kουτσομύλια και τους αμαξωτούς δρόμους(καρόδρομους τους έλεγαν παλιά) στη πόλη.

Για το σκάνδαλο “φάντασμα” της ΒΙ.ΠΑ Φαρκαδόνας, την ανυπαρξία ΒΙ.ΠΕ για τις επιχειρήσεις και την πρωτοφανή αμέλεια, καταχώρησης τοπικών προϊόντων ως Π.Ο.Π. 

Και το ερώτημα που γεννάται σε κάθε νοήμων και λογικό άνθρωπο είναι :

Με τι κριτήρια ψηφίζουν επιτέλους οι Τρικαλινοί ψηφοφόροι…;

Kώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή