Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου ο υποψήφιος βουλευτής με το “ΠΟΤΑΜΙ” Αθανάσιος Κουστέλιος Reviewed by Momizat on . Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το ΠΟΤΑΜΙ και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Κου Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το ΠΟΤΑΜΙ και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Κου Rating: 0

Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου ο υποψήφιος βουλευτής με το “ΠΟΤΑΜΙ” Αθανάσιος Κουστέλιος

Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου ο υποψήφιος βουλευτής με το “ΠΟΤΑΜΙ” Αθανάσιος Κουστέλιος

Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το ΠΟΤΑΜΙ και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Κουστέλιος.
Με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το ΠΟΤΑΜΙ και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Κουστέλιος. Η συνάντηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα είχε ως στόχο την ενημέρωση του υποψήφιου βουλευτή για θέματα που αφορούν στο Δήμο Τρικκαίων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο δήμο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή